Home

Achtergrond 156 x bekeken

Brussel stelt besluit overname Stork Food Systems uit

De Europese Commissie heeft de deadline voor haar besluit over de voorgenomen overname van Stork Food Systems door het IJslandse Marel uitgesteld.

Dat heeft het dagelijks bestuur van de Europese Unie vandaag bekendgemaakt.

De reden voor het uitstel is een fout bij het invullen van een aanvraagformulier voor een beoordeling van de transactie. Aanvankelijk zou de Europese Commissie uiterlijk 27 maart uitspraak doen. Deze datum is nu verschoven naar 21 april.

De aankoop van Stork Food Systems door Marel is onderdeel van de overname van het industrieel concern door de Britse investeringsmaatschappij Candover. De Britten hebben Stork van de beurs gehaald voor 1,5 miljard euro en houden zelf de overige twee divisies van Stork, Aerospace en Technical Services.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.