Home

Achtergrond 182 x bekeken

Boodschappen doen op eerste paasdag

Het is "ongelooflijk druk'' op eerste paasdag in de Jumbo-supermarkt in Rotterdam op de Kop van Zuid. Dat zegt een woordvoerder van de vestiging.

De supermarkt is de eerste en tot nu toe enige in ons land die alle dagen per jaar open is. Dat betekent dat de winkel dus ook op feestdagen als eerste kerstdag of eerste paas- en pinksterdag open is, dagen waarop andere supermarkten hun deuren gesloten houden.

De woordvoerder verwacht tegen sluitingstijd ongeveer 5000 klanten te hebben geholpen. Dat is volgens hem ongeveer evenveel als op een normale zondag. Er zitten volgens hem wel veel 'nieuwe' gezichten tussen.

Toch zijn de feestdagen volgens de zegsman "vrolijke dagen om te werken. De mensen zijn meer ontspannen, de sfeer is goed.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.