Home

Achtergrond 226 x bekeken

Bettinehoeve neemt mozerellafabrikant Tozzi over

Bettinehoeve, een producent van geitenkaas in Etten-Leur, heeft de mozerellafabrikant Tozzi op 1 februari van dit jaar overgenomen.

Dat maakten beide fabrikanten vandaag bekend. Tozzi huurde het afgelopen jaar ruimte in de fabriek van Bettinehoeve. Deze geitenkaasfabrikant kan de mozerella van Tozzi goed gebruiken voor de saladefabrikanten.

De afzet van mozerella en feta groeien erg snel volgens Johan Ewijk, directeur/eigenaar van Bettinehoeve. "Vooral producenten van salades hebben veel behoefte aan deze producten", legt hij uit. Bettinehoeve levert al veel geitenkaas aan saladeproducenten in supermarkten. "Met een producent van mozerella erbij kan ik mijn klanten een breder pakket aanbieden", legt hij uit.

Of registreer je om te kunnen reageren.