Home

Achtergrond 1 reactie

Bedrijven voorbereid op film Wilders

Nederlandse bedrijven met medewerkers in het Midden-Oosten zijn over het algemeen goed voorbereid op de risico's die de anti-Koranfilm van Geert Wilders met zich mee brengt.

Volgens veiligheidsanalisten liggen er voldoende scenario's klaar om expats te evacueren in geval van nood.

Hein Baartmans, directeur van crisisadviesbureau Control Risk, beaamde dinsdag dat er risico's zijn voor werknemers over de grens. "We kunnen natuurlijk niet in een glazen bol kijken, maar er is zeker reden tot zorg. Daarom lopen de meeste bedrijven hun bestaande crisisprocedures na en passen ze aan waar nodig.''

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    bert

    ik houd mijn hard vast voor de pluimvee houders.
    de film moet verbodem worden, ook omdat er doden zullen vallen. als je als land met een moslim land bevriend wil zijn dan ga je ze niet kwetsen. punt. dan treed je als regering gewoon op. als er iets over het koningshuis verkeerd dreigt te komen dan wordt het ook verboden

Of registreer je om te kunnen reageren.