Home

Achtergrond 197 x bekeken 1 reactie

Bedrijven doen beroep op politiebonden

Het bedrijfsleven heeft een klemmend beroep gedaan op de politiebonden om het wegverkeer niet te hinderen tijdens acties voor een betere cao.

Transport en Logistiek Nederland, EVO, KNV, VNO-NCW, MKB-Nederland en het Havenbedrijf Rotterdam laten in een verklaring weten dat ze begrip hebben ”voor de emoties die leven bij de politiebonden”. Tegelijkertijd roepen ze de bonden ”met klem op om economische schade te vermijden” en voor een andere actievorm te kiezen.

”Vertragingen als gevolg van acties van agenten om overal in het land langzaam te gaan blokrijden moeten zoveel mogelijk beperkt worden”, stellen de belangenorganisaties. Zij onderzoeken mogelijkheden om acties te voorkomen en eventuele schades te verhalen op de bonden.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    ondernemer

    Bravo bedrijfsleven, economische schade verhalen op politiebonden, prima

Of registreer je om te kunnen reageren.