Home

Achtergrond 171 x bekeken 1 reactie

Aspergekoningin houdt van traditioneel recept

Aspergekoningin Femke Huysmans (26) is zelf gek op asperges.

Het liefst heeft de Limburgse schone de asperges op de traditionele manier: met ham, ei en botersaus. Femke zal als aspergekoningin aanwezig zijn bij de opening van het aspergeseizoen op 10 april in Rotterdam. Verder is ze te zien op vijftien andere asperge-activiteiten.

Stichting Dubbel A organiseert dit jaar de opening van het aspergeseizoen in de Euromast in Rotterdam. Dat is overigens niet de enige opening. In Panningen opent minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken zaterdag namens het aspergegilde ook al het officiële aspergeseizoen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Jan Roovers

    Femke, ik ben net als jij ook gek op asperges, jij eet ze op de traditionele manier met ham, ei en botersaus.
    Een tip: je moet ze eens zonder ham eten, zijn ze nog lekkerder en heb je die vieze smaak van ham niet.

Of registreer je om te kunnen reageren.