Home

Achtergrond

Zorgen over bereikbaarheid Randstad

Burgers en deskundigen maken zich zorgen over de bereikbaarheid en het openbaar vervoer in de Randstad.

Ook over de kwaliteit en aantrekkelijkheid van de steden en het groen in hun directe omgeving zijn ze ongerust. Dat blijkt uit gesprekken die minister Jacqueline Cramer van Milieu afgelopen week had met gewone burgers en experts, zoals architecten, technici en vertegenwoordigers van belangenorganisaties.

Uit dit overleg in 'de week van de dialoog' kwam naar voren dat burgers niet bang zijn voor de gevolgen van de klimaatverandering voor de Randstad. Ze vertrouwen erop dat Nederlandse expertise op het gebied van waterhuishouding en deltawerken ook voor de langere termijn de veiligheid kan garanderen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.