Home

Achtergrond 203 x bekeken

Werkmappen voor kalverhouders over nieuwe IKB

Kalverhouders krijgen alle de beschikking over een tweetal mappen in het kader van de nieuwe IKB-regeling voor vleeskalveren.

Dit staat in een voorstel over de communicatie rond de nieuwe regeling IKB vleeskalveren 2008, waarover het PVV-bestuur woensdag een beluit moet nemen.

Elke kalverhouder krijgt een map met daarin de volledige vernieuwde IKB regeling vleeskalveren en daarbij alle bijbehorende documenten. Deze map is bedoeld als naslagwerk. Er komt een versie voor de houders van blanke vleeskalveren en een versie voor de houders van rosékalveren.

De tweede map die kalverhouders krijgen is een werkmap. Daarin zitten alle documenten die voor controledoeleinden beschikbaar moeten zijn. Het gaat dan om contracten, ingevulde formulieren, afleverbonnen, inkoopfacturen etcetera. De kalverhouder kan alle documenten van één jaar verzamelen in de map.

De kalverhouders krijgen de mappen via de SKV controleurs, of via de integratie waar ze bij zijn aangesloten.

Om de vernieuwde IKB regeling verder onder de aandacht te brengen bij de kalverhouders komt er eind deze maand ook een website in de lucht: www.ikbkalveren.nl.

Of registreer je om te kunnen reageren.