Home

Achtergrond 174 x bekeken 4 reacties

Welke stoere boer doet mee?

Het leven houdt niet op nu de finale van Boer zoekt Vrouw is geweest. Tijd voor iets anders: de tweede Stoereboerenkalender. Wie doet er mee?

Boer zoekt Vrouw zit erop. Geen zondagavonden meer met zijn allen voor de buis om mee te leven met de onderonsjes van boeren, boerin en kandidaten. Maar niet getreurd. Boeren zijn nooit lang uit beeld. Bij velen hangen ze gewoon aan de muur in de vorm van de Stoereboerenkalender. Elke maand een andere boer, en dat een heel jaar lang. Mjam.

Maar een jaar gaat hard en daarom ga ik nu alvast de tweede Stoereboerenkalender in de steigers zetten. Wie doet er mee? Ook dit jaar gaan we voor een pure, authentieke uitstraling. Wordt de tweede kalender pikant? Ja. Wordt ie bloot? Nee. Dat wil zeggen: niet al te veel. Eén fraaie blote arm zegt meer dan 1.000 blote billen. Maar wie het aandurft een glimp van zijn wasbordje te laten zien, die houd ik uiteraard niet tegen.

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn en ofwel zelf boer zijn, ofwel boerenzoon. Er zijn al de nodige aanmeldingen binnen en die zien er veelbelovend uit. Maar er kan natuurlijk altijd meer bij. Dus: ben je minimaal 18 jaar en van boerenkomaf? Mail dan je gegevens (naam, adres, leeftijd, type bedrijf) plus een fotootje naar margreet.welink@reedbusiness.nl. Wie weet komen we binnenkort bij je op het bedrijf voor een fotoshoot.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Harry Wipstat

  Niet alleen boeren zijn behoudend, conservatief, gesloten, gelovig en ouderwets. Hun bladen passen zich naadloos aan..... Nou ja één blad in ieder geval......
  En nou geen klaagzangen meer gaan houden over een slecht imago Margreet. Je werkt er zelf enthousiast aan mee....("een blote arm zegt meer dan 1.000 blote billen"). Ik zeg maar niets meer. Gepaste stilte zegt meer dan 1.000 woorden....

 • no-profile-image

  Harry Wipstat

  Hier zakt mijn broek van af..... Maar helaas.... dat mag niet in Boerderij.

 • no-profile-image

  kip

  Margreet, proef ik een tikkeltje jaloezie telkens als je over bzv schrijft? Jammer dat je niet zo succesvol bent als Yvon? Misschien moet je dan eens aankloppen bij de PvdD voor advies, daar zijn ze ontzettend goed in aandacht trekken... Succes!

 • no-profile-image

  Harry Wipstat

  Als ik mijn trekker voor een beurt naar het mechanisatiebedrijf breng, drink ik altijd even koffie met de monteurs daar. Die leven toch in een heel andere wereld dan wij behoudende goedgelovige verlegen boeren. De wanden van hun kantine hangen vol met fraaie pin upfoto's. Als trouwe Boerderij-lezer mag ik daar eigenlijk niet naar kijken. Maar ik doe het toch (nou ja.....ik kijk uiteraard alleen naar de armen van die fraaie dames). En ik geniet van wat ik zie.

  Past mijn imago niet bij mij? Of pas ik niet bij mijn imago? Of, nog erger, past mijn lijfblad niet meer bij mij?

Of registreer je om te kunnen reageren.