Home

Achtergrond

Website voor prei gelanceerd

De website www.prei.nl is officieel van start is gegaan. De site is een initiatief van de gewascommissie prei van LTO Groeiservice.

Hiermee willen de telers het product prei naar een hoger niveau te tillen. De website is in eerste instantie bedoeld voor de consument. Op de site komen verschillende facetten rondom prei aan bod, zoals uitleg over de teelt en recepten.

De site is ook leuk voor kinderen. Zo kunnen zij een memoriespel doen. Daarnaast hebben ook preitelers de mogelijkheid om op prei.nl een eigen site te hebben. De eerste preibedrijven zijn al op de website te zien.

Om de website extra kracht bij te zetten zijn er 1500 stickers gedrukt met de tekst: 'Niet vergeten vanavond prei eten! www.prei.nl'. Deze stickers worden verspreid onder de preitelers. Zij kunnen deze stickers dan ergens ter promotie van de website op plakken.

Om wat extra aandacht aan deze stickeractie te geven, wordt er een beloning uitgereikt aan de teler die deze sticker op de meest ludieke plek in Nederland plakt en daarvan een foto maakt en deze opstuurt naar c.poelen@groeiservice.nl. De teler met de meest ludieke plek krijgt gratis een eigen website op www.prei.nl. Alle foto's worden gepubliceerd op de website.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.