Home

Achtergrond

Verhuizen wordt allesomvattend

Verhuizen is niet alleen maar meer de spullen van het ene huis naar het andere vervoeren. Marieke Huisman uit Amsterdam is dan ook het bedrijf, de verhuiscoördinator Verhuizen Zonder Zorgen gestart.

Voor de onderneming heeft ze 87 verhuisconsulenten opgeleid die alle wensen van de klanten inventariseren en regelen. Dat betekent dat naast het verhuizen van de spullen de betrokkenen ook kunnen worden aangemeld bij een nieuwe sportschool, de aanmelding voor de school voor de kinderen wordt geregeld en allerlei abonnementen worden omgezet, om maar een paar 'rompslompjes' te noemen.

Het bedrijf biedt drie verschillende verhuisdiensten: Premium, Premium Plus en Premium Extra. In alle pakketten wordt de fysieke verhuizing geregeld, maar bevatten sommige pakketten vele extra's en diensten. "Deze gaan van het opnemen- en doorgeven van de meterstanden en het vinden van een nieuwe huisarts'', aldus Huisman.

Verhuizen Zonder Zorgen is een samenwerkingsverband met een groot aantal verhuisbedrijven in Nederland aangegaan. Huisman: "Omdat wij landelijk goedkoper kunnen inkopen kost de basisservice van onze diensten niets extra.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.