Home

Achtergrond

Tv-ploeg Avro op bezoek bij tomatentelers

De Driemaster in Someren heeft deze week bezoek gehad van een cameraploeg van het tv-programma ZozitdatDus.

Het doel van de opnamen bij de Tommie-kwerij was om te laten zien hoe tomaten geteeld worden. Het programma ZozitdatDus beantwoordt vragen van jonge kijkers.

Volgens Jan Zegwaard van De Driemaster was het opnameteam erg enthousiast. "Ze hebben van alles aan ons gevraagd over de teelt en vervolgens zijn de opnames gemaakt. Daar zijn we verder niet bij in beeld geweest."

Zegwaard ziet de aandacht in het tv-programma vooral als goede promotie voor de glastuinbouw, waarbij de Tommies mooi konden meeliften. "Het is mooi dat er de laatste tijd steeds meer positieve aandacht is voor de glastuinbouw. Maar tegelijkertijd denk ik dat we ons verhaal ook steeds beter weten te vertellen." Over ongeveer anderhalve maand zal de uitzending op tv te zien zijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.