Home

Achtergrond 208 x bekeken 2 reacties

Tien flamingo's gestolen in Mondo Verde

Onbekenden hebben in de nacht van woensdag op donderdag uit een volière van wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf (Limburg) tien zeer zeldzame flamingo's gestolen.

Volgens Mondo Verde vertegenwoordigen de vogels samen een waarde van 25.000 euro. De daders knipten een gat in het gaas rond de enorme vogelvolière van 6000 vierkante meter, waarin talloze uitheemse vogels zitten. Mondo Verde denkt dat ze op bestelling handelden, omdat ze alleen de flamingo's eruit pikten.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Marianne

    Melding van Flamingo's.
    Wij maken foto's van de natuur en waren vandaag in de Polder van Eemnes. Daar zagen wij bij de Stichste Brug, 14 flamingo's in het water staan. Nu weet ik dat er vermeld staat dat er uit het park 10 flamingo's zijn gestolen. Maar ik denk, ik meld dit toch even. Wij hebben hier foto's van gemaakt. Al is het wel in de verte, maar het is wel duidelijk te zien. Wij komen dagelijks in de polder en ik heb dit dus nooit eerder gezien. Ik weet ook niet of ze inmiddels verder zijn getrokken, maar vond het wel heel vreemd, rond deze tijd met die vrieskou Flamingo's te zien. Ik weet het natuurlijk niet, maar misschien zitten hier die gestolen Flamingo's wel bij.

    Met vriendelijke groeten: Marianne van Teeseling

    (Als jullie belangstelling voor de foto's hebben wil ik ze wel opsturen, maar geef dan even een emailadres, want zo krijg ik het niet voor elkaar).

  • no-profile-image

    Redactie AGD.nl

    Beste mevrouw Van Teeseling, Mondo Verde heeft de redactie van AGD.nl laten weten dat ze graag met u in contact willen komen. Zou u ons kunnen mailen via het adres redactie@agd.nl ? Bij voorbaat dank.

Of registreer je om te kunnen reageren.