Home

Achtergrond 279 x bekeken 1 reactie

Sterren promoten vegetarisch eten met jurken van sla

Beroemdheden als Baywatch-fenomeen Pamela Anderson zijn er al in gesignaleerd: kleding gemaakt van sla en andere groente.

Alyssa Milano, bekend van de tv-serie Charmed, is zelfs naar de Oscar-uitreiking geweest in haar jurk van sla en asperges.

De Amerikaanse tak van dierenrechtenorganisatie Peta wil met deze vitaminerijke couture vegetarisch eten promoten. Een professionele ontwerpster heeft al diverse creaties gemaakt voor de zogeheten Lettuce ladies, de dames die de gewassen dragen.

Behalve die paar beroemdheden zijn dit vooral gewone vrouwen uit de hele Verenigde Staten die graag groente eten.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    antie

    Bah belachelijk waar gaat dit over. Deze onzin bestaat al jaren waarom staat dit op deze site. Zit zelf tussen de groenten maar waar gaat dit over. Zijn we nudie vega idiooten aan het promoten ofzo. Als er te veel van dit soort nutteloze dingen op komen te staan kunnen ze beter de site opdoeken gaat nergens meer over.

Of registreer je om te kunnen reageren.