Home

Achtergrond 251 x bekeken

'Snel juridische duidelijkheid APO'

Telersverenigingen in de vruchtgroenteteelt verwachten komende week de plannen voor samenwerking te toetsen op juridische haalbaarheid.

Theo Ammerlaan, voorzitter van coöperatie The Greenery, verwacht dat dan onderzoeksresultaten bekend worden. De aangesloten telersverenigingen en afzetorganisaties zullen de plannen voor de associatie van producentenorganisaties (APO) dan nog intern bespreken.

Volgens begeleidend consultant Thijs Jasperse zal het nog zeker enkele weken duren eer er duidelijkheid is over de plannen. Over de inhoud en de verdere procedure willen beiden geen mededelingen doen. Ook voorzitter Dick Oosthoek van Vers Direct Teelt (VDT) wil niets kwijt over de plannen.

Of registreer je om te kunnen reageren.