Home

Achtergrond

Politie vindt gestolen kangoeroe op internet

De eigenaren van een kinderboerderij aan de Boezemsingel in Oud-Beijerland konden gisteravond opgelucht ademhalen. Een sinds woensdag vermiste kangoeroe is donderdag in Rotterdam teruggevonden.

Dat heeft de politie gemeld. De politie heeft een 32-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van in ieder geval heling. Het dier droeg een jong in de buidel mee toen het woensdag verdween. Of het jong ook terug is, is nog onduidelijk.

De politie kwam de man op het spoor naar aanleiding van een advertentie op internet, waarin een kangoeroe werd aangeboden. Toen agenten met iemand van de kinderboerderij naar het adres van de aanbieder van de kangoeroe gingen, werd het dier daar gevonden.
In het Limburgse Stramproy verdwenen deze week negen rode reuzenkangoeroes. Vijf van die dieren zijn drachtig.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.