Home

Achtergrond 151 x bekeken

Politie neemt eerste vuurwerk in beslag

De verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft vandaag het eerste vuurwerk van dit jaar al in beslag genomen. Dat heeft het KLPD gemeld.

Voetbalsupporters van de Zweedse club Helsingborg die op weg waren naar PSV in Eindhoven, hadden op de parkeerplaats van een benzinestation op de A12 bij Arnhem een flinke vuurwerkbom tot ontploffing gebracht.

De knal was zo hard dat deze werd opgemerkt door de radarwaarnemer van het KLPD die aan de andere kant van de A12 aan het werk was.

Agenten zetten de supportersbus even later op de A50 aan de kant. De circa zestig voetbalfans waren maar al te bereid om het vuurwerk, een doos vuurpijlen en diverse rotjes, in te leveren om zo weer snel hun weg te vervolgen naar het PSV-stadion in Eindhoven voor de UEFA Cupwedstrijd van vanavond.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.