Home

Achtergrond 313 x bekeken

Naaktrecreanten krijgen eigen beurs

Nudisten kunnen voortaan elke eerste dinsdag in april en oktober de nieuwste snufjes op het gebied van naaktrecreatie bewonderen en met elkaar uitwisselen.

Op de nieuwe tweejaarlijkse Nudistenbeurs in recreatiegebied Spaarnwoude kunnen mensen informatie vergaren over zaken als naturistencampings, reizen voor naaktrecreanten en uitgaansmogelijkheden.

De eerste Nudistenbeurs duurt van 1 april tot en met 5 april, aldus de organisatoren Campingpas en Campingvizier.nl maandag. Bezoekers dienen bij de ingang hun kleding uit te trekken. De organisatie heeft kleedruimtes en kluisjes geregeld waar mensen hun waardevolle spullen in kunnen achterlaten. "We willen niet dat mensen alleen maar komen om blote mensen te bestuderen'', aldus een woordvoerder.

Er zijn tegen de tachtig exposanten die in tien verwarmde tenten hun producten aan de man brengen. Verder zijn er workshops, presentaties, trainingen en proeverijen. "Er blijkt een markt voor nudisten te zijn'', aldus de zegsman. Via internet zijn inmiddels 150 kaarten verkocht.

Oranjefan, zanger en achtbaanrijder Johan Vlemmix zal de eerste editie openen en er dagelijks optredens verzorgen. Hij is volgens de organisatie een overtuigd naturist.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.