Home

Achtergrond 1 reactie

Minder kijkers voor Boer zoekt Vrouw

Na de climax van een week geleden, waarin de boeren definitief voor hun boerin kozen, is er een einde gekomen aan de alsmaar stijgende kijkcijfers van Boer zoekt Vrouw.

Zondagavond keken 3,8 miljoen mensen naar het populaire KRO-datingprogramma, bleek vandaag uit een overzicht van de kijkcijfers. Een week geleden stemde nog een recordaantal van 4.395.000 mensen af op het programma op Nederland 1. Voor het eerst in weken is er sprake van een daling van het aantal kijkers.

Met de elfde aflevering evenaart Boer Zoekt Vrouw de episode van 13 januari, toen bijna 3,8 miljoen mensen de partnerzoektocht van de boeren volgden.

Wel was de datingshow nog altijd het meest favoriete programma van de zondagavond en overtrof het qua kijkcijfers het best bekeken programma van vorig jaar. Dat betrof de huldiging van de winnaars van het WK schaatsen allround bij de mannen, waarvoor 3.391.000 mensen de tv hadden aangezet. De laatste en dertiende uitzending van Boer Zoekt Vrouw zendt de KRO uit op 2 maart.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    boertjuh....

    is nie gek dat er minder keken.....er zijn ook 2 boeren die niet meer meedoen...is wel ff 40% .....dus weg fans van die mannen !!!
    in ieder geval.....wij hebben weer genoten.
    tot volgende week !!!

Of registreer je om te kunnen reageren.