Home

Achtergrond 306 x bekeken 1 reactie

Marktplaats begrijpt aandeel Avebe niet

De koop- en verkoopwebsite Marktplaats.nl interpreteert de term aandelen in de Avebe-context verkeerd. De site heeft advertenties van zetmeelaardappeltelers verwijderd, omdat het bedrijf dacht dat het beursgenoteerde aandelen betrof.

”Wij hebben de advertenties waarin Avebe-aandelen werden aangeboden, verwijderd”, schrijft Marktplaats.nl in een email. ”Het is niet toegestaan om op Marktplaats.nl waardepapieren aan te bieden of te vragen. Hieronder wordt onder meer verstaan aandelen, effecten, obligaties en alle andere beleggingsvormen in bedrijven of onroerend goed.”

Jantinus Westerhof, die zijn aandelen te koop had staan, heeft zijn advertentie teruggezet op de website.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Ruud50

    Bespaar de moeite met op marktplaats aanbieden, gewoon bij het oud papier zetten voor de muziekvereniging.

Of registreer je om te kunnen reageren.