Home

Achtergrond

Krachtenbundeling boomkwekerij in regio Venlo

FloraHolland, Garden Plant bv en Logistic Flower Center BV (LFC) gaan samenwerken onder de naam Boomkwekerij Support Venlo. Hiertoe hebben de drie partijen een intentieverklaring getekend.

De regio Venlo is voor de productie en afzet van boomkwekerijproducten zeer gunstig gelegen in de Euregio (Oost-Brabant, Noord-Limburg en Niederrhein). Binnen deze Euregio bevindt zich een groot potentieel aan boomkwekers. Deze boomkwekers vinden steeds vaker de weg naar de veiling.

In combinatie met de toenemende vraag naar boomkwekerijproducten bij handelaren van FloraHolland vestiging Venlo zijn er volop marktkansen. Bovendien is het marktaandeel van FloraHolland in de afzet van boomkwekerijproducten groeiende.

Door de krachtenbundeling krijgen kwekers in de Euregio een betere totaalservice en wordt sneller ingespeeld op de behoeften in de markt. De drie partners zien een grote meerwaarde in samenwerking in de markt voor boomkwekerijproducten. Iedere speler bedient een eigen speelveld en vult de dienstverlening van de andere partners aan.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.