Home

Achtergrond 847 x bekeken

Koos Buitenhuis Boomkwekerij winnaar van Stip

Tijdens de jaarvergadering van de Studieclub Regio Boskoop ontving Henri Buitenhuis van Koos Buitenhuis Boomkwekerij gisteravond de Studieclub Innovatieprijs 2008 uit handen van Peter Bontekoe, voorzitter van de Kring Boskoop.

Buitenhuis Boomkwekerij ontving de prijs voor de vernieuwende, geautomatiseerde productielijn die zij sinds enkele maanden hebben draaien op hun moderne bedrijf aan het Laag Boskoop. In het juryrapport roemde de jury het bedrijf voor hun lef, doorzettingsvermogen en het feit dat zij theorie en praktijk goed bij elkaar kunnen brengen, waardoor grote efficiëntie wordt behaald.

De andere twee genomineerden, Ronald Roos bv. en Alex Schoemaker ontvingen uit handen van Bontekoe een juryrapport en een slagroomtaart.

Na de uitreiking werd door Peter Ravensbergen van Flowers & Food en Koen Knol van Syntens uitgebreid ingegaan op het belang van innovatie binnen het bedrijf en voor de boomkwekerijsector.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.