Home

Achtergrond 144 x bekeken

Joran-hyvespagina druk bezocht

Bijna 9.500 mensen hebben sinds zondagavond, na de uitzending van Peter R. de Vries over de verdwijning van Natalee Holloway, hun reactie achtergelaten op de hyvespagina met de naam Joran van der Sloot.

Op het zogenaamde krabbelveld krijgt Van der Sloot veel verwensingen naar zijn hoofd. ”Jij bent zo ontzettend ziek in je hoofd”, voegt een bezoeker van zijn site Van der Sloot toe. ”Ik hoop dat je geen een nacht meer slaapt gewetenloze rat. Moeilijk hè, 112 bellen. Ik hoop dat ze jou vinden met doorgesneden strot, is leuk voor jouw ouders!”, schrijft een ander.

Of de bewuste site door Joran van der Sloot zelf is aangemaakt of door iemand anders onder zijn naam, is onduidelijk.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.