Home

Achtergrond

Iets meer bezoekers Tuinbouw Relatiedagen

De organisatie van de Tuinbouw Relatiedagen kijkt tevreden terug op de drie beursdagen van afgelopen week. Er kwamen 18.363 mensen naar de Evenementenhal in Rijswijk.

Hiermee kwamen er 250 meer bezoekers naar de beurs dan in 2007. Beursorganisator Ramon Schlepers blikt tevreden terug op de vijfde editie van de beurs. "Vooral de tweede (woensdag) en de derde dag (donderdag) waren erg druk. De standhouders waren continue in gesprek met bezoekers en dat is waar we het voor doen."

De exposanten die er stonden, zijn volgens Schlepers ook allemaal van plan om volgend jaar mee te verhuizen naar Gorinchem. "Natuurlijk zijn er die liever willen dat de beurs in het Westland blijft, maar er is er niet één die al heeft aangegeven volgend jaar er vanwege de andere locatie niet bij te zijn."

De standhouders zijn te spreken over de formule van de beurs. Het enige dat ze als onvoldoende bestempelen is de parkeergelegenheid voor de standhouders. "Maar dat zal in Gorinchem ook tot het verleden gaan behoren."

Bekijk films en foto's van de beurs op www.weekbladgroentenenfruit.nl

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.