Home

Achtergrond

ING: bieden op woning die niet te koop staat

ING Bank biedt woningzoekenden voortaan de mogelijkheid een bod uit te brengen op hun droomhuis, ook als dat niet te koop staat.

De bank denkt dat zij met de dienst WoonWaarUWilt de stagnatie op de huizenmarkt kan doorbreken. "Door de stagnatie op de woningmarkt kunnen kopers niet altijd de woning kopen die ze willen. Wij vinden het onze rol om te komen met initiatieven die meer beweging op de woningmarkt mogelijk maken'', aldus directeur Hans Hagenaars van ING Retail.
Woningzoekenden kunnen hun belangstelling voor een huis kenbaar maken bij ING. Als zij een plausibel bod op de betreffende woning kunnen uitbrengen, benadert een NVM-makelaar de bewoner om te polsen of die wil praten over een eventuele verkoop van zijn huis.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.