Home

Achtergrond 151 x bekeken 1 reactie

Hoogste verwachtingen van minister Plasterk

Nederlanders hebben nog steeds de meeste verwachtingen van minister Ronald Plasterk (Onderwijs). Gevolgd door minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) en premier Jan Peter Balkenende. Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond.

Sinds De Hond de verwachtingen van de bevolking over de ministers peilt, staat Plasterk bovenaan. Opvallend is dat minister van Jeugd en Gezin en vice-premier André Rouvoet bij de eerste peiling in juli van vorig jaar nog hoog scoorde met een percantage van 38 procent. Nu heeft nog maar 24 procent van de bevolking hoge verwachtingen van hem.

Van minister Ella Vogelaar (Integratie) waren de verwachtingen vanaf de eerste peiling al vrij laag. In juli 2007 had 34 procent van de bevolking lage verwachtingen van deze minister, nu is dat toegenomen tot bijna de helft van de bevolking (49 procent).

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    koenders ook ,vooral in het buitenland,hij heeft heel wat weg te geven

Of registreer je om te kunnen reageren.