Home

Achtergrond

Handel en medewerkers steunen VON-directie

Zowel de handel als de medewerkers van Bloemenveiling Oost Nederland (VON) hebben hun steun betuigd aan de directie van de veiling.

Die maakte donderdag bekend dat er opnieuw gestemd gaat worden over een fusie met Veiling Vleuten.

Vrijdagochtend om 7.00 uur bood de Commissie van Handel voor de veilingklok een petitie aan aan VON-voorzitter Jos Kersten en VON-directeur Peter Bakker. De handel stak de VON-directie daarmee een hart onder de riem, en ondersteunt daarnaast het streven om samen met Veiling Vleuten tot één sterke, onafhankelijke veiling te komen. Eerder kreeg de directie al een petitie van het personeel, die daarmee ook aangaf achter de fusie te staan.

Lees ook Herstemming fusie bij Bloemenveiling Oost-Nederland

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.