Home

Achtergrond

Greenport Venlo treedt naar buiten met ambassadeurs

Vanmiddag om 16.00 uur hijst Hubert Bruls, als burgemeester van gemeente Venlo, samen met de ambassadeurs van Greenport Venlo de eerste Greenport Venlo vlag bij de Floriade BV.

Deze gebeurtenis vormt een van de eerste momenten dat Greenport Venlo actief naar buiten treedt. Het is tevens de aftrap voor het opzetten van een actief ambassadeurs-netwerk om het gedachtegoed van Greenport Venlo met bijbehorende initiatieven te implementeren in de regio.

Ambassadeurs dienen te geloven in de visie van Greenport Venlo. Een ambassadeur van Greenport Venlo stimuleert innovatieve duurzame processen, hecht waarde aan een sterke economische regio en erkent het belang van een sterk netwerk, om zo Greenport Venlo een regio van formaat te maken.

De eerste Greenport Venlo ambassadeurs zijn Hubert Bruls (burgemeester Venlo en voorzitter Regio Venlo), Ger Driessen (gedeputeerde Provincie Limburg en voorzitter Klavertje 4, hart van Greenport Venlo), Paul Beck (directeur Floriade BV), Dick Hak (directeur Rabobank), Jo Ritzen (voorzitter Universiteit Maastricht), Noud Janssen (voorzitter LLTB), Erik Gipmans (directeur Gipmans kwekerijen), Norbert Verbraak (voorzitter raad van bestuur Fontys Hogeschool), Jan van Rijsingen (directeur Van Rijsingen beheer BV) en Rutger Lommerse (vestigingsdirecteur Flora Holland).

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.