Home

Achtergrond

Gratis eilandtrip 'shop een waddenjob'

Het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) houdt 8 maart een gratis dagtocht naar Vlieland, Terschelling en Schiermonnikoog om jongeren en werkzoekenden te interesseren voor een waddenjob.

"Het wordt op de eilanden steeds moeilijker om vacatures te vervullen. Met de gratis dagtocht willen we het nuttige met het aangename verenigen'', aldus woordvoerder Giep Lijzenga van het CWI Franeker vandaag.

De reiskosten, inclusief bootticket, worden volledig vergoed. De deelnemers vertrekken vanaf opstapplaats Leeuwarden per bus naar de veerboten. "De ondernemers op Vlieland, Terschelling en Ameland organiseren op het eiland een gevarieerd programma. De deelnemers kunnen speeddaten, werk- en slaapplekken bekijken en er is ruimte om het eiland te verkennen.''

De werkgevers zoeken zowel tijdelijke vakantiekrachten als vast personeel. De vraag loopt uiteen van caissières en kelners tot fietsenmakers en koks. Wie zich voor de dagtocht wil opgeven kan terecht bij het CWI Franeker.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.