Home

Achtergrond 217 x bekeken

Glastuinders naar buiten met maatschappelijk jaarverslag

Een kleine tien glastuinders hebben serieuze belangstelling getoond bij het Productschap Tuinbouw voor het opstellen van een maatschappelijk jaarverslag.

Dat kan sinds begin dit jaar op www.mvoonderglas.nl.

Laten zien wat een glastuinbouwbedrijf doet op de terreinen milieu en sociaal beleid. Dat is de kern van het maken van een verslag van de activiteiten, die een bedrijf ontplooit in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De internettoepassing is een initiatief van FresQ, ondersteund door onder meer het PT.

Om de belangstellende tuinders nader te informeren over mvo en alles wat samenhangt met het uitbrengen van een maatschappelijk jaarverslag, is er op woensdag 5 maart bij het PT in Zoetermeer een workshop.

Lees meer over de ervaringen die Looije Tomaten bij het opstellen van hun mvo-jaarverslag heeft opgedaan, in Weekblad Groenten & Fruit van vrijdag 15 februari.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.