Home

Achtergrond 2 reacties

Gezocht: nieuwe stoereboeren

Kom op boeren, niet zo verlegen. Ik kan nog aanmeldingen gebruiken voor de tweede stoereboerenkalender. Ook veertig-plussers zijn welkom.

Kom op boeren, niet zo verlegen. Ik kan nog aanmeldingen gebruiken voor de tweede stoereboerenkalender. Ook veertig-plussers zijn welkom. Juist zij denken vaak dat ze buiten de boot vallen omdat alles boven de 30 niet aantrekkelijk zou zijn. Onzin.

Trouwens, een uiterlijk als van Brad Pitt is helemaal geen must. Die man is wel heel beroemd en zo op het oog een erg lekker ding, maar van dichtbij schijnt hij pokdalig te zijn. Bij filmopnames worden de ergste pieken en dalen egaal weggestuukt. Maar als je dat niet weet, kun je als man zomaar erg onzeker worden. Help! Ik lijk niet op Brad Pitt.

Nou en? Ik zoek geen gladgestuukte nep-mannen. Wat ik zoek voor de stoereboerenkalender zijn mannen die iets uitstralen. Een soort X-factor. Dat laat zich moeilijk omschrijven maar het zit van binnen en straalt uit naar buiten. Het is in dit geval iets van: ik ben mezelf en ik mag er wezen. Dus…bij wie staan we binnenkort op het erf voor een fotoshoot? Meldt u hier aan.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  appie

  ik meld me hierbij af en nu ophouden met leuren he, alhoewel iedere man heeft zijn prijs dus laat het bieden maar beginnen.
  Je moet ergens beginnen met die verbrede landbouw.
  Nou ben ik niet superduur voor een aanstormend boerenkalendertalent dus laten we eens beginnen bij 1000 euro per dagdeel, wie maakt me los...............

 • no-profile-image

  wimpie

  de stoere boeren zitten nog te wachten op die foto op de middenpagina margreet

Of registreer je om te kunnen reageren.