Home

Achtergrond 376 x bekeken

Genomineerden 'Greenery Teler van het Jaar' bekend

Telersverenigingen Prominent uit het Westland, Stan Hage uit Steenbergen en Sunrise Pepper Growers uit Bleiswijk zijn in 2008 genomineerd voor de titel 'Greenery Teler van het Jaar'.

De drie bedrijven zijn genomineerd omdat zij zich onderscheiden op het gebied van marktgerichtheid, innovatief ondernemerschap, inzet voor een korte keten, maatschappelijk verantwoord ondernemen en financieel/ economisch rendement.

De jury zal tijdens The Greenery Dag, op donderdag 6 maart, de winnaar bekendmaken. De jury bestaat uit Theo Ammerlaan (Voorzitter Coöperatie), Philip Smits (Algemeen Directeur The Greenery), Wim Baljeu (Directeur Frugi Venta) en Klaas van den Doel (Voorzitter CBL).

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.