Home

Achtergrond 1 reactie

Gelderland stopt 65.000 euro in luchtwassers

De provincie Gelderland stelt 65.000 euro beschikbaar voor zes varkensbedrijven.

De bedrijven krijgen de subsidie voor de aanschaf van een luchtwasser. Bedrijven uit Beltrum, Wehl, Ruurlo, Winterswijk en Zevenaar plaatsen de installaties binnenkort. De provincie subsidieert om bij te dragen aan verbetering van de omgevingskwaliteit.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    hup

    http://rparticles.kobala.nl/aproxy.php?id=3013633
    Vrom heeft overlast van het bedrijf niet opgelost door bedrijf luchtwassers te laten plaatsen ze hebben op juiste moment een 1 luchtmonster genomen en klaar was Vrom. De nieuwe vergunning stond wel in dat er 1 afvoerpijp door een klep dicht stond en hier dus niet kon worden gemeten ?????

Of registreer je om te kunnen reageren.