Home

Achtergrond 192 x bekeken

FloraHolland compenseert gebruikers Deense containers

Het lukt FloraHolland niet om voor 1 maart over te gaan op de invoering van één saldo voor Deense containers. De veiling geeft telers twee alternatieven om negatieve saldi te compenseren.

Het nieuwe systeem voor verrekening van denensaldi gaat in het najaar van 2008 in, in plaats van per 1 maart. Tot de herfst wordt er dus gewerkt met twee aparte verrekensaldi, en dat kan ervoor zorgen dat er negatieve saldi ontstaan.

Om dit te voorkomen biedt de veiling twee mogelijkheden voor compensatie. Het is ten eerste mogelijk om dagelijks de verschillen te laten overboeken. Daarvoor moet dan wel dagelijks contact worden opgenomen met de administratie Deense containers van vestiging Naaldwijk of Aalsmeer.

Een tweede mogelijkheid is het achteraf laten verrekenen van de saldi. Dit gebeurt overigens al automatisch voor alle klanten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.