Home

Achtergrond 1 reactie

Ezel duikt in zwembad

Een ezel heeft zaterdagmiddag in Driebergen ongewild een vroege voorjaarsduik in een zwembad genomen.

Het dier was vermoedelijk losgebroken uit zijn verblijf in een nabijgelegen weiland en in een tuin aan de Sparrenlaan over het groene afdekzijl van het zwembad gaan lopen. Dat meldde Roderick Heek van de brandweer Driebergen.

De ezel zakte in het water en kon er op eigen kracht niet meer uit komen. Manschappen van het Driebergse brandweerkorps hielpen grauwtje met slangen en touw op het droge. Het dier, dat ruim een half uur in het water had gelegen, is opgewarmd met kussens en dekens en naar zijn verblijf teruggebracht. Een dierenarts heeft zich over de ezel ontfermd

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    ezeltje strekje

    op fotokoning.nl staan foto's van deze ezel plus reding van de ezel

Of registreer je om te kunnen reageren.