Home

Achtergrond

Eigen website voor Greenport Westland

Vanaf nu is alle informatie over Greenport Westland gebundeld op de website www.greenportwestland.nl.

Op deze site is alles te vinden over de Visie Greenport Westland 2020, het uitvoeringsprogramma, bijbehorende beleidsstukken en projecten. Ook geeft de site informatie over Greenports op landelijk en regionaal niveau.

De website www.greenportwestland.nl is gekoppeld aan de website van de gemeente Westland. De website wordt de komende periode nog verder ontwikkeld. Zo worden er onder meer Engelstalige samenvattingen geplaatst.

In de gemeente Westland ligt het grootste aaneengesloten glastuinbouwgebied ter wereld. Alle wereldspelers op het gebied van productie, veredeling, handel, logistiek, innovatie en kennis zijn in Greenport Westland vertegenwoordigd.

Om haar positie als Greenport nog verder te versterken heeft de gemeente Westland een strategisch ruimtelijke visie ontwikkeld, de Visie Greenport Westland 2020. Deze visie geeft de ruimtelijke en economische kaders weer waarbinnen de gemeente zich duurzaam verder wil ontwikkelen. In samenwerking met andere partijen investeert de gemeente in wonen, werken en recreëren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.