Home

Achtergrond 241 x bekeken

Deurwaarder bij acht bloembollenbedrijven

Sinds 1 juli 2007 hebben in totaal 8 bloembollenbedrijven bezoek gekregen van de deurwaarder in verband met wanbetaling van PT-heffingen.

In de bloembollen (teelt en handel) gaat het daarbij om 0,3 procent van totaal aantal bedrijven dat heffingen moet betalen. Daarmee behoren de bloembollenkwekers en exporteurs tot de trouwste betalers aan het Productschap Tuinbouw.

Onder de acht bedrijven die sinds 1 juli 2007 bezoek hebben gehad van de deurwaarder, kunnen nog bedrijven zitten die ook al in de eerste helft van 2007 visite kregen. In de eerste helft van vorig jaar hadden zes bloembollenbedrijven bezoek van de deurwaarder gekregen.

Relatief het meeste aantal wanbetalers komt voor onder hoveniers (1,3 procent), groente- en fruittelers ( 0,8 procent) en boomkwekerijkwekers (0,5 procent). Het minst hoeft het PT de deurwaarder op pad te sturen naar bloemen- en potplantenkwekers (0,2 procent).

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.