Home

Achtergrond 149 x bekeken

Commissaris van de Koningin Flevoland stopt

De Flevolandse commissaris der Koningin Michel Jager heeft aangegeven aan het einde van deze lopende ambtsperiode niet meer voor herbenoeming in aanmerking te willen komen.

Jager legt in oktober na twaalf jaar zijn functie neer. Dat liet de provincie vandaag weten.

,,Ik ben dankbaar dat ik twaalf jaar commissaris heb mogen zijn van de meest boeiende en uitdagende provincie van ons land'', aldus Jager. ,,Ik heb dan ook zeker overwogen om nog voor een korte herbenoeming in aanmerking te komen tot mijn pensionering per augustus 2009.'' Jager wil echter zijn opvolger de ruimte geven om nog een wezenlijk deel van de huidige bestuursperiode 2007-2011 de commissaris te kunnen zijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.