Home

Achtergrond 156 x bekeken 1 reactie

Centimeter lang vishaakje in hamburger

Een Japanner die net een hamburger had verorberd kreeg hevige buikklachten.

Toen hij in het zakje van de hamburger keek, bleek er een vishaakje in te zitten van een centimeter lang, aldus de politie zondag.

Na onderzoek in het ziekenhuis bleek een tweede vishaak zich in zijn dunne darm te hebben vastgezet. De man heeft zich beklaagd bij de avondwinkel, waar zijn moeder de burger gekocht had. De avondwinkelketen heeft alle hamburgers uit de schappen van de winkels gehaald en stelt een onderzoek in.

Japan heeft de laatste tijd te kampen met diverse voedselschandalen. Zo werden honderden Japanners onlangs ziek van uit China geïmporteerde diepvriesknoedels die mogelijk pesticiden bevatten.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    voedselveilige

    Ja En wij maar voedselveilig werken en gecertificeerd zijn en de verwerkers maken er wel een potje van. Stel dat die hamburgers lekker goedkoop vanuit Japan waren ingevoerd naar hier, dan was de Nederlandse sector weer de dupe. de consument ziet dit verschil niet. Je ziet maar weer: goedkoop is toch belangrijker als voedselveilig

Of registreer je om te kunnen reageren.