Home

Achtergrond 296 x bekeken 16 reacties

Boer Zoekt Vrouw bereikt climax

Kijkcijferhit Boer Zoekt Vrouw bereikt vanavond zijn hoogtepunt. Dan moeten de datende boeren en boerin kiezen welke kandidaat ze het meest zien zitten. Met die persoon mogen ze vervolgens op reis om te bekijken of een heuse liefdesrelatie in het verschiet ligt.

Boeren Gerard, Frans, Henk en boerin Agnes staan zondagavond voor de lastige keus om iemand van hun boerderij naar huis te sturen, terwijl ze met de andere kandidaat juist verder willen. Voor boer Jan was de kans op liefde vorige week al verkeken. Hij zag het meest in Siepie, maar die affectie was niet wederzijds. Zij vertrok en Annet pakte daarop ook haar spullen. Ze wilde geen tweede keus zijn.

Boer Frans kwam deze week nog in het nieuws omdat hij zijn vrouwen Joyce en Ronella had laten schieten met zijn jachtgeweer. Frans heeft wel een vergunning om te mogen schieten, maar 'zijn' vrouwen niet. De politie heeft inmiddels al laten weten dat er geen consequenties aan zijn verbonden. "Maar hij is wel op de vingers getikt'', aldus een woordvoerster van de KRO.

Voor het eerst deed dit jaar ook een boerin mee aan het programma. Boerin Agnes kreeg meteen de meeste brieven van allemaal, namelijk 883. Zij mag zondag kiezen uit Klaas of Jurre, terwijl boer Gerard moet beslissen of hij de Drentse Marja of de Brabantse Léonie op reis uitnodigt. Bollenboer Henk zoekt een 'net meisje' om mee door het leven te gaan. Zondagavond vertelt hij of wat hem betreft Maartje of Marlou aan die typering voldoet.

Boer Zoekt Vrouw is een enorme kijkcijferhit. De afgelopen weken stemden iedere keer meer mensen af op het programma. Het record van vorige week staat op 4,38 miljoen kijkers. Ook de vorige twee reeksen van het programma waren een succes, maar dit jaar slaat echt alles.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  kijker

  Die Rina verdiept zich blijkbaar wel in het bzv programma, beetje tegenstrijdig tov haar mening omtrent eea

 • no-profile-image

  Clemmy

  'Greet" je doet nu net of een boer niet op vakantie kàn gaan. Het kost je een arbeidskracht voor het werk wat moet gebeuren.
  Waar een wil is..of je moet het financieel niet kunnen ophoesten, maar dat is een ander verhaal. Zo zijn er zo veel mensen die niet agrarisch zijn en ook niet kunnen om bovengenoemde reden.
  Ik ben benieuwd naar de verhalen die jouw kennissen je vertellen..dat je misselijk word? Ik neem er een lekker wijntje en lekkere hapjes bij...word van beiden niet misselijk..ook niet van het programma...
  Kom vertel eens??

 • no-profile-image

  Rina

  En dan te bedenken dat het tussen Gerard en Leonie al uit is... en in het programma moeten ze nog "beginnen". En bij Jan gingen ze allebei lopen.. begrijpelijk.. en die scharrelt nu met Anita!

 • no-profile-image

  gerrit

  @bob
  Wat is dit nu weer voor een reactie...tjeetje als je het niks aan vind, is het niet verboden om er niet naar te kijken. Tis toch een leuk programma man!

 • no-profile-image

  arnold

  jonge jonge Arend wat weet jij het goed, en maar schelden en maar klagen op van alles en nog wat.
  Ik vind dat alle mensen die zo tekeer gaan op deze site de sector meer kwaad doen dan goed.
  Als mensen van buiten de sector de reacties lezen die hier soms staan (de goede en posietieve uitgezonderd) moeten ze toch ook wel een heel raar en verdraaid beeld van heel agrarisch Nederland hebben. Kom met positieve en opbouwende kritiek, inplaats van schelden en tekeer gaan.

 • no-profile-image

  Clemmy

  @Hengist,
  Ja mee eens...volledig. Maar dat is ook een manage taak. Inwerken van de mens die je je melkveehouderij laat beheren.
  Dus voor wij weg gaan, is er een checklist die we doorlopen met de 'vakantiekracht'en hij melkt een paar keer mee om er in te komen en de bijzonderheden...op het whiteboard. Ook betreft weiden en voeren. Natuurlijk zet je niet zomaar iemand op je bedrijf...
  Natuurlijk gebeurt niet alles zoals je zelf doet.
  Mijn partner dacht ook dat het niet kon..Maar nu we al wat jaren wel gaan..komen we vol energie terug om alles weer op de schouders te nemen.

 • no-profile-image

  Bob

  Kennelijk is het leven van miljoenen mensen heel erg saai ? Verder is elk te schrijven woord over deze rimram teveel.

 • no-profile-image

  Arend

  Alsof ik het zelf geschreven had GJ.Lijkt me fantastisch om dat waardeloze ambtenarenvolk flink te kakken te zetten op tv.Kan de hele wereld zien hoe de agrarische sector (en nog veel meer)word uit gebuit door een stelletje lamzakken

 • no-profile-image

  gert

  spraakmakend en verrassend

 • no-profile-image

  fox hunter

  yvon gefeliciteerd ik geniet

 • no-profile-image

  Hengist

  @ Clemmy

  Je vergeet één ding, veeboeren zijn kudde-managers.
  De veeboer kent zijn eigen vee beter dan alles en iedereen en weet welke koe hij op moet letten en waar last van kan hebben. Wat hij ze moet voeren en wat niet. En de koeien zijn gewend aan hem/hun.

  Laat het hele boerengezin het werk een week of wat aan een vreemdeling over die het vee niet kent, dan heb je kans dat koeien van de melk af gaan, ziek worden of andere dingen mis gaan. En dan word het wel een héél erg dure vakantie!

 • no-profile-image

  Lotiepje

  Wie komt er nu eigenlijk klaar?
  De gezochte vrouw, de boer of Yvonne.
  Nee, dat is flauw.
  Het is een leuk programma, dat mensen en boeren in hun waarde laat.
  Mijn enige punt van kritiek is dat bijna alle boeren in de serie echte horken zijn en dat is niet representatief voor de boerenstand. Maar het is natuurlijk ook zo dat de leuke boeren allang onder de pannen zijn op die leeftijd en de horken overblijven.

 • no-profile-image

  gj

  Volgend jaar een nieuw programma?
  Ambtenaar naait Boer.
  Drie ambtenaren , 1 LNV , 1 AID en zo'n gespuis ambtenaar van een Natuurbeherende Dienst laten aan Nederland zien hoeveel voldoening het hun geeft de boeren op te schepen met zoveel mogelijk regels, strafkortingen enz.

 • no-profile-image

  Greet

  Kijk nooit, ben al misselijk van wat ik via mijn kennissenkring hoor, vertrouw er niet op dat via deze wijze je een partner vindt voor het leven, aandacht en geld zullen de acteurs (want meer is het niet), wel ontvangen zoals blijkt.
  Een vakantie voor niets en inhuren om te zorgen voor de achterblijvende dieren zal ook geregeld worden door de uitzendende omroep, ja daarvoor zou ik ook meewillen doen, met mijn partner dan wel hahahaha.
  Haal het boerenleven uit de romantische sfeer het is keihard werken.
  Waarom mijn reactie? zelf meer dan 20 jaar terug bij ontmoeten van mijn Partner op hem verliefd geworden en ben het nog, een gouden hart heeft hij, werk daarom op onze boerderij nu graag mee.
  Mijn echte naam is niet Greet maar mijn verhaal klopt wel, geef ons ook eens een vakantie voor niets, jaren geleden heeft ooit een kennis die het werk overnaam, ons in staat gesteld een vakantie te nemen.

 • no-profile-image

  teuter

  leuke aanhef, soms komt de climax snel, soms wat later....

 • no-profile-image

  Rina

  Boer zoek vrouw is een 'achterlijk' programma! Het lijkt wel jaren 50 kost! Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig.. dus meer zeg ik niet!

Laad alle reacties (12)

Of registreer je om te kunnen reageren.