Home

Achtergrond 162 x bekeken

Bijna-doodervaring fascineert Nederlanders

De interesse voor het boek Eindeloos bewustzijn van de cardioloog Pim van Lommel is zeer groot. In elf weken tijd zijn 50.000 exemplaren verkocht van het boek waarin Van Lommel verhalen van mensen met een bijna-doodervaring weergeeft.

Dat heeft Uitgeverij Ten Have in Kampen donderdag laten weten. Sinds het boek uitkwam, staat de cardioloog, die van 1997 tot 2003 verbonden was aan het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem, volop in de belangstelling.

Niet alleen is hij veel op de radio en de televisie te horen, hij wordt ook dagelijks overladen met brieven en e-mails van mensen die door het boek eindelijk voor hun bijna-doodervaring durven uit te komen.

Hoewel in Nederland 60.000 mensen zo'n ervaring hebben gehad, is het vaak nog een taboe daarover te praten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.