Home

Achtergrond 162 x bekeken

Balkenende verbaast zich over kritiek St. Maarten

Premier Balkenende is verbaasd over de kritiek vanuit St. Maarten over zijn opmerkingen dat het eiland vooruitgang moet boeken op het gebied van rechtshandhaving. ”St. Maarten doet zichzelf te kort als ze de problemen op het eiland niet onder ogen zienÈ, aldus de minister-president, woensdagavond (lokale tijd) op Curaçao.

Balkenende stelde dinsdag op St. Maarten dat het eiland niet de gewenste status van autonoom land krijgt als het geen vooruitgang boekt op het gebied van rechtshandhaving, rechtspleging en goed bestuur. Woensdagochtend stelde politiek leider van de regeringspartij van het eiland, gedeputeerde Wescot-Williams, dat ze ten onrechte worden afgeschilderd als ’enfant terrible’ van de Antillen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.