Home

Achtergrond 2 reacties

Andermaal verzoek om spoeddebat PvdD afgewezen

De Partij voor de Dieren heeft vanmiddag vergeefs verzocht om een spoeddebat over de VWA.

Aanleiding is de vermeende vernietiging van bewijsmateriaal door de VWA. Het verzoek van de PvdD kreeg geen enkele steun. SP-Kamerlid Krista van Velzen vroeg de PvdD om de bewijzen voor de vernietiging van bewijzen op tafel te leggen. Esther Ouwehand (PvdD) ging daar niet toe over.

Vorige week vroeg de PvdD ook al om een spoeddebat. Ook dat verzoek werd niet gehonoreerd. Staatsraad Rein Jan Hoekstra onderzoekt momenteel het gebrekkige toezicht op de veesector door de VWA. Dit naar aanleiding van een uitgelekt intern rapport. Minister Gerda Verburg heeft Hoekstra gevraagd signalen over het vernietigen van bewijsmateriaal in zijn onderzoek mee te nemen.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Anning

    Ja en laat ze daarna maar eens bewijzen dat het bewijsmateriaal inderdaad bewijst dat het iets bewijst.

  • no-profile-image

    veehouder

    ze kunnen niks bewijzen dat is dus het probleem met dat clubje, wel wat roepen maar iets doen ho maar

Of registreer je om te kunnen reageren.