Home

Achtergrond 184 x bekeken 1 reactie

Amsterdam slecht voor Britse liefdesparen

Amsterdam is niet de ideaalste stad voor verliefde stelletjes uit Groot-Brittannië.

Bij een bezoek blijkt ruzie over de verlokkingen van de Walletjes en softdrugs vaak onvermijdelijk.

Amsterdam komt daarmee op de derde plaats van steden waar de relatie het vaakst onder druk komt te staan, stelt een Brits onderzoek onder ruim 2300 Britten. De resultaten zijn vandaag, enkele dagen voor Valentijnsdag, bekendgemaakt.

Marrakesh (Marokko) staat op de tweede plaats. Opmerkelijk genoeg prijkt Parijs, ondanks zijn romantische reputatie, bovenaan in de lijst. De stemming in de Franse hoofdstad heeft echter te lijden door onder meer de norse bediening in restaurants. De beste stad? Barcelona, gevolgd door Florence.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    duifje

    in Marocco lopen meer hoeren rond dan inAdam... en dan hebben die mensen die hierheen komen de mondvol over de nederlandse meisjes...

Of registreer je om te kunnen reageren.