Home

Achtergrond

Aldi Süd breidt biologisch assortiment verder uit

De Duitse discounter Aldi Süd breidt haar biologische assortiment uit met drie nieuwe vleesproducten.

Hoewel biologisch vlees vooralsnog moeilijk leverbaar was kiest Aldi voor zogeheten snellopers: steaks, schouderkarbonade en gehakt. De vaste leverancier Tönnies levert het vlees. De mesterijen zouden al een jaar geleden opdracht hebben gekregen om biologisch te gaan werken.

In februari vorig jaar had het concern moeite om biologische worst geleverd te krijgen. Met Tönnies beweegt een grote vleesleverancier in de markt voor biologisch vlees. Aldi Süd heeft op dit moment 27 biologische producten in haar vaste assortiment. Deze worden volgens een vertegenwoordiger van brancheorganisatie Bioland tegen vechtprijzen in het schap gezet, aldus het vakblad.

Of registreer je om te kunnen reageren.