Home

Achtergrond 253 x bekeken

Agriport A7 heeft beste logistiek Manager van het Jaar

Anton Hiemstra van Agriport A7 werd gisteren gekozen tot de Logistiek Manager van het jaar 2007.

De Vereniging Logistiek Management hield de verkiezing voor de derde keer. Hiemstra was net als managers van Grolsch en Xenos genomineerd. Juryvoorzitter Theo Heemskerk over Hiemstra: "De winnaar heeft een logistieke visie en heeft op managementgebied een uitstekende prestatie neergezet."

De allergrootste prestatie was volgens de jury dat Hiemstra partijen bij elkaar bracht om een grootschalig project uit de grond te stampen. "Op 600 hectare Noord-Hollandse klei realiseerde hij een omvangrijk glastuinbouwgebied met een distributiecentrum, waarin de verzamelde tuinbouwbedrijven hun producten bundelen. Zijn vasthoudendheid en de snelheid waarmee hij Agriport op poten heeft weten te zetten, maken hem een terechte winnaar."

Hiemstra heeft volgens de jury nieuwe regelgeving aangewend om het bedrijf als een kwaliteitsspeler neer te zetten, daar waar anderen de nieuwe regels als bedreiging zagen. "Anton staat ten dienste van het succesvol realiseren van zijn visie. Hij is zeer resultaatgericht", aldus het juryrapport. De prijs werd uitgereikt door Dominic Schrijer, wethouder werk, sociale zaken en grotestedenbeleid in Rotterdam. Anton Hiemstra bedankte zijn familie en de organisatie en zei: "Ik zie deze prijs vooral ook als een beloning voor de partijen die zich bij Agriport hebben aangesloten." De winnaar krijgt als hoofdprijs een reis naar het Supply Chain Management-event in Denver Colorado.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.