Home

Achtergrond 147 x bekeken

Aboutaleb kennelijk gerust op reactie film Wilders

Staatssecretaris Ahmed Aboutaleb van Sociale Zaken is kennelijk gerust op de reactie van Nederlandse moslims op de film van Geert Wilders. We kunnen nog weleens aangenaam verrast worden door de reactie van moslims op de anti-islamfilm van Wilders, zei de bewindsman in het tv-programma Buitenhof.

Hij vindt de discussie wel bizar. ,,Er ís geen film.'' De laatste tijd heeft Aboutaleb veel gesproken met moslims. Die zouden nu inzien dat door agressieve reacties de populariteit van Wilders alleen maar groeit.

Premier Balkenende zei twee weken geleden nog dat de komst van de Koranfilm van Wilders voor een stevige crisissituatie zorgt.

Het blijft gissen wanneer de rolprent uitkomt. Wilders zei ruim een week geleden in de Telegraaf dat die in maart wordt uitgezonden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.