Home

Achtergrond 1 reactie

AGF-jongens scoren Feyenoord-hit

Tuinder Jos van Mil en Gert Kögeler van Eosta zijn vorige week verrast door het onverwachte succes van een lied dat ze maakten voor 100 jaar Feyenoord.

Met hun Westlandse band Spint zorgden ze voor een ware rage. Het lied Feyenoord 100 Jaar is in een paar dagen maar liefst 33.000 keer bekeken op You Tube. De band plaatste het liedje vorige week op de filmpjessite waarna het via allerlei internetsites, waaronder verschillende Feyenoord-fansites, snel verspreid werd.

Afgelopen vrijdag waren Van Mil en Kögeler op de Fruit Logistica maar de zanger van de band, Jan Kester, moest de gehele dag interviews weggeven voor onder andere Vara’s Ontbijtradio, TV Rijnmond en TV West. Deze week moet de band zich zelfs melden bij Endemol voor de landelijke televisie.

Van Mil en Kögeler zeggen overdonderd te zijn door het succes en het wel lachwekkend te vinden. Het op YouTube zetten van het liedje was eigenlijk bedoeld als een grapje, maar vond blijkbaar precies op het goede moment plaats. Op een bepaald moment was de video landelijk de meest bekeken YouTube video en zelfs wereldwijd de meest becommentarieerde film.

Beide zijn ze wel gewend aan publiciteit. Jos van Mil opent binnenkort zijn Tomatoworld en Gert Kögeler trok met de Kromme Jongens Musical over het tuindersleven maar liefst 27.000 bezoekers.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    management rulchester united

    klasse !!

    tuinders !!!!

    boerruuuhhhh !!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.