Home

Achtergrond 203 x bekeken 1 reactie

80.000 bomen binnen week planten

Natuurmonumenten nodigt particulieren en bedrijven uit om binnen een week 60.000 bomen en 20.000 struiken te kopen en te planten.

Natuurmonumenten voert van 23 februari tot 1 maart actie voor het klimaat onder het motto 'Maak je hart groen'. Centraal staat de aanplant van een groot klimaatbos op een kaal stuk grond bij het Harderbos in Flevoland. Dit meldt Natuurmonumenten op haar site.

Het Natuurmonumenten Klimaatbos is 27 hectare groot en heeft de vorm van een hart. Het creëren van extra bos met het oog op compensatie van broeikasgas is onderdeel van het klimaatprogramma van Natuurmonumenten.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    laat natuurmonumenten maar beter op z,n bokken passen

Of registreer je om te kunnen reageren.