Home

Achtergrond 140 x bekeken

7 miljoen kijkers voor Peter R. de Vries

Ruim 7 miljoen mensen hebben zondagavond naar de tv-uitzending van misdaadverslaggever Peter R. de Vries gekeken. Dat is een record voor een niet-sportprogramma en aanzienlijk meer dan de uitzending van Boer zoekt Vrouw wekelijks haalt.

In het programma van De Vries sprak Joran van der Sloot over de verdwijning van Natalee Holloway in 2005 op Aruba. De gesprekken werden door een vriend opgenomen met een verborgen camera.

De twee uur durende uitzending op SBS6 begon om 21.30 uur. De Vries werkte maandenlang aan de zaak en betaalde een vriend van de voormalige hoofdverdachte om hem aan het praten te krijgen. Miljoenen mensen zagen Van der Sloot details over de verdwijning van het meisje vertellen.

Boer zoekt Vrouw, dat van 20.20 tot 21.20 uur te zien was op Nederland 1, zette de stijgende lijn in kijkcijfers lichtjes voort. Zondagavond keken 4.380.000 mensen naar het datingprogramma voor boeren, vorige week waren dat er 4.366.000. De weken ervoor stegen de kijkcijfers met een paar honderdduizend kijkers per keer.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.